hétköznapi

 2008.10.06. 15:44

Péntek este.

A barátokkal elmész moziba. Nem olyan lesz a találkozás, mint vártad, de egészen jó érzés kerít hatalmába. A film jó. Nevetsz rajta, nevetsz a teremmel együtt. Teli van. Szokatlan is a moziteremben az ember-sereg látványa.. A film után rohannak tovább, csak hárman maradtok. Még beültök egy kis sörözésre, az egyik régi kedvenc helyedre, az egyik régi kedvenc pizzádat rendeled. Már nem így emlékszel az ízére, de pár perc után megszokod. Hiába már rég elmúltak azok az idők. Érkezik még két barát, miközben az este a végéhez közelít. Két vodka után rájössz, hogy már rég nem bírod úgy, mint régen. Haza indulsz, jön veled a barátod. Félkómás alvás következik.

Aztán amikor felébredsz, rájössz, hogy egyedül maradtál. Reggel hatra ment dolgozni, túlórázik, te engedted ki, de az élmény nem ébresztett fel teljesen. Csellengsz a lakásban, beletelik egy kis időbe míg felveszed a napi ritmust. Zuhany, reggeli, pakolászás, felöltözöl irány a város. A belvárosban fesztivál. Lecsófőzés és zenés bazár mindenhol. Közben beszélsz a tesóddal. Mosógépet nézel egy üzletben, majd bevásárolsz.A megbeszélt randira mész, fél három múlott, lejárt a műszak, mingyárt ideér a busszal. Találkoztok, aztán indultok haza, hozzád.

Szereli az állványt, te vacsit főzöl. Hamburger és sült krumpli. Nagyon fincsi lett. Evés közben már néztek egy filmet. Ő választott, Rocky, első rész. Még talán nem is láttad. Közben egy kicsit játszol, pasziánszozol.

Aztán egyszercsak rádtör valami új, ás furcsa érzés.  Rájössz, hogy ilyennek kellene lennie mindig. Kellemes, nyugalmas, jó érzés, olyan hétköznapi minden, mondhatnám megszokott. Másnak talán unalmas lehet, de neked új és békés. Már-már bizsergető. És ez jó. Nagyon jó. Jól érzitek magatokat mind a ketten. Rég volt ilyen...

Aztán zuhany és újabb film - Transformers. Ez is jó chipsszel a kezedben persze. Ez a film is tetsztett, de most inkább vége a filmnézésnek. Valami más fog következni...    ;)

szerintünk: (1/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://velizabeth.blog.hu/api/trackback/id/tr65689153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása